Seabob

Afiseaza: 1-15 din 15 produse

 Filtre
Tehnologie.
Calitate până la ultimul detaliu.


SEABOB-Jet este paragonul absolut al tehnologiei de vârf. Pentru ca vehiculul să răspundă acestei cerințe, unitatea de antrenare a fost realizată utilizând elemente de carbon premium, acoperiri ceramice stabilite și metale prețioase rezistente la apa sărată. Cu meticulozitate, acest vehicul de sport pe apă este fabricat din materiale de calitate superioară. Standardul de calitate fără compromis se reflectă în fiecare detaliu.
Mecanismul electric de înaltă performanță, dezvoltat special, cu tehnologia sa ecologică, este o inovație exemplară. Motorul este o unitate de antrenare sincronizată cu cuplu de mare putere, cu un sistem de management al energiei sinusoidale cu 3 faze, controlat de un microprocesor. Aplicarea tehnologiei de ultima ora permite acestui motor sa atinga o cantitate ideala de cuplu cu o eficienta remarcabila. Toate acestea, și totuși designul general rămâne foarte compact. Puterea mecanismului de acționare este asigurată de acumulatori litiu-ion foarte eficient. Aceste acumulatoare speciale de înaltă performanță reprezintă o componentă de calitate de vârf în conceptul de propulsie al SEABOB.
 
Sistemul E-Jet Power.
Tehnologie de antrenare fără emisii.


Sistemul E-Jet Power System patentat la nivel mondial funcționează în conformitate cu principiul deplasării apei. Apa este aspirată de rotorul puternic rotit și forțată afară în canalul de jet sub presiune înaltă. Forța dezvoltată în acest mod propulsează SEABOB în mod superior.

Forța maximă care necesită puțină energie face ca sistemul E-Jet Power să fie un mecanism unic de acționare pentru ambarcațiuni de mare capacitate. Datorită tehnologiei sale electro-tehnice, sistemul este absolut ecologic și oferă costuri de operare extrem de reduse.

Cockpit-ul.
Vedere clara. Control perfect.


Cocoșul central este situat exact în câmpul vizual al șoferului. Toate datele tehnice importante de la electronica motorului sunt afișate cu precizie prin afișajul color TFT. Acesta oferă pilotului informații cu privire la performanța de conducere curentă și la nivelul de putere selectat. Starea de încărcare a acumulatorului vă permite să urmăriți în mod fiabil capacitatea reziduală.

În plus, șoferul primește informații actualizate cu privire la adâncimea de scufundări și temperatura apei. Funcțiile de programare ale meniului pot fi de asemenea controlate convenabil prin afișajul TFT.

Controalele.
Comutați uneltele pentru alimentare. Determinați direcția.


Un SEABOB-Jet este întruchiparea absolută a tehnologiei de vârf. Pilotul își conduce ambarcațiunile de sport pe apă prin intermediul a două controale inteligente cu tehnologie Piezo. Mecanismul de acționare este activat prin apăsarea declanșatorului. Aplicarea unei presiuni ușoare asupra senzorului verde accelerează dispozitivul în forțe puternice puternice până când se atinge viteza dorită. Propulsia este redusă prin apăsarea senzorului roșu, încetinind astfel SEABOB.

Dacă este necesar, ambarcațiunea poate fi oprită imediat prin eliberarea declanșatorului.
Două alte butoane Piezo permit pilotului să programeze un meniu de date individual. Aceasta include reglarea electronică a adâncimii de scufundări, a timpului de funcționare și a parametrilor suplimentari.
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!