Remorci barci

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre
Bine ati venit la remorcile Vanclaes Standard din otel inoxidabil

Material de înaltă calitate din oțel inoxidabil la cel mai bun preț. Vanclaes oferă o gamă largă de remorci standard, care sunt accesibile tuturor. În ciuda caracterului "standard" al acestor remorci standard, Vanclaes oferă clienților săi multe avantaje tehnice și funcționale unice, făcându-l de departe cea mai bună alegere când căutați să cumpărați o nouă remorcă pentru  barca.

Standardul extraordinar pe care Vanclaes îl oferă pentru remorcile sale standard include: o lampă cu LED-uri rezistentă la apă, role fără zgârieturi, un șasiu realizat în întregime din oțel inoxidabil. Deoarece nu trebuie să îndepărtați bară de lumini, puteți introduce apa în timp record. Puteți achiziționa remorcile noastre standard din oțel inoxidabil prin intermediul 4 Nautical Sports Club 


Tehnologia
Design personalizat pentru toată lumea


Cea mai bună combinație de performanță, fiabilitate și accesibilitate

Fiecare remorcă Vanclaes Customs  este unică și personalizată construită. În plus, fiecare Vanclaes vine cu un număr mare de caracteristici "standard" care fac remorcă Vanclaes Customshop atât de remarcabilă. Indiferent de modul în care doriți să extindeți mai departe Vanclaes, veți obține cel puțin următoarele informații atunci când achiziționați un remorcă Vanclaes Customshop:

    O soluție personalizată
    LED-uri integrate cu LED-uri impermeabile
    Un șasiu de protecție / o platformă de mers pe jos
    Grinzi șasiu din oțel inoxidabil și sistem de încărcare
    Sistem de încărcare inovator, testat și certificat sub vasul dumneavoastră
    Design modern
    Oglinzi reduse și anvelope largi pentru o plăcere maximă de conducere
    Protecție cu trei straturi, Senzimir, Kathodische Tauch Lackierung (KTL) și acoperire cu pulbere
    2 ani garanție de fabricație și opțiuni de service


Fără blocare

Atât osiile fără brăzdare, cât și axele cu discuri de frână ale remorcii Vanclaes au rulmenți cu roți umplute cu ulei. Probabil că ați întâmpinat-o cel puțin o dată: remorca cu barca a rămas fără o perioadă de timp și apă sare sau murdară a afectat rulmenții de roți, care acum sunt complet blocați. Acest lucru nu se va întâmpla din nou cu rulmenții de roți umpluți cu ulei.
 
Protecție triplă

Protecție durabilă a remorcii dumneavoastră
Oțelul are un singur dezavantaj real: trebuie protejat împotriva ruginei. Am aplicat o protecție Triple Layer la remorca vagonului Vanclaes Customshop pentru a oferi o protecție durabilă. O protecție triplă se compune din galvanizare termică, KTL (kathodischetauchlackierung) și acoperire de praf.

Galvanizarea termică oferă următoarele avantaje:

    Aderența corectă
    Foarte durabil
    Hollows sunt, de asemenea, protejate
    Durata lungă de viață
    Auto-repararea

KTL:

    Strat foarte fin și neted de lac fără nereguli
    Prietenos cu mediul
    Oferă umiditate nici o șansă de a ajunge sub ea (chiar și în caz de avarie))

Acoperire cu pulbere:

    Foarte durabil
    Retenție excelentă a culorii
    Prietenos cu mediul
    Finisaj frumos


Protejând astfel remorcile cu barca în acest mod, sarea și alte elemente corozive de pe remorca cu barca vor avea o probabilitate mai mică de a vă deteriora remorca.
 
Platformă de mers pe jos ca protecție

Nu doar pentru barca ta ...
Sunteți în stare să vă plimbați în siguranță sau în barcă. Designul și ușurința de utilizare merg mână în mână la Vanclaes. Designul este important, dar funcționalitatea este întotdeauna preocuparea noastră principală. Platforma de mers pe remorca Vanclaes este, prin urmare, mai mult decât un element unic de design. Vă asigură că vă puteți accesa cu siguranță barca fără să vă puneți în pericol și de asemenea servește ca un cadru de protecție în jurul barcii dumneavoastră. Aceasta protejează barca de dărâmături, stropirea noroiului și deteriorarea coliziunii ușoare.
 
LED-uri Waterproof

Bara de lumină integrată pentru plăcerea imediată de navigație
Inovațiile implementate de Vanclaes asigură un lucru: puteți lansa oriunde și în orice moment. Unul dintre elementele responsabile este luminile LED care au fost integrate în șasiu. Vanclaes este primul care a introdus o remorcă cu ambarcațiuni care este întotdeauna gata de utilizare. Luminile cu LED-uri complet rezistent la apă oferă de asemenea o siguranță suplimentară. Controlat de un procesor cu lumină LED avansată, aceste lămpi cu LED-uri oferă o detectare mai bună și mai rapidă pentru traficul care vine din spate.

Certificare
Vanclaes dvs. îndeplinește liniile directoare europene


Vanclaes livrează remorci pentru bărci care respectă noile linii directoare europene care au intrat în vigoare la 29 octombrie 2012. Fiecare remorcă potrivită pentru drumul deschis are un COC (certificat de conformitate), care poate fi utilizat pentru înregistrarea licențelor în fiecare țară a Uniunii Europene . Un exemplu al acestor linii directoare este regulamentul conform căruia o remorcă cu barca cu o lungime mai mare de 6 metri trebuie să aibă două lămpi de mers înapoi și o lampă de ceață.

Vanclaes vă oferă

     Garanție de 2 ani pentru erorile de fabricație
     O rețea extinsă de reprezentanți care vă pot ajuta cu toate întrebările
     Specializați parteneri regionali de aur pentru service, întreținere și garanție (întotdeauna în apropiere)
     Contracte de servicii personalizate utile


Timpul de livrare
Vanclaes vă pune la dispoziție remorcă cu barca în 14 zile


În plus față de toate avantajele unei remorci cu vagon Vanclaes Customs, Vanclaes este, de asemenea, capabil să livreze rapid această remorcă cu barca personalizată. Remorca cu barca Vanclaes personalizată va fi livrată în termen de 14 zile. Dacă sunteți într-o grabă extremă, s-ar putea chiar să putem livra mai devreme. Lăsați-vă pe Vanclaes să vă surprindă: configurați-vă rapid și ușor propriile Vanclaes personalizate sau vizitați Centrul de experiență Vanclaes.

 
 
Premiul DAME
Câștigătorul categoriei de premii DAME METS 2013


Judecătorii DAMEAWARD 2013: "Designul îndrăzneț, o remorcă pentru barcă construită durabil, utilizarea remarcabilă a materialelor aplicabile și branding-ului unic, Vanclaes oferă ceva complet nou în acest sector. Judecătorii apreciază în special platforma robustă de mers pe jos care vă permite să vă păstrați picioarele uscate atunci când lansați și recuperați barca și lămpile impermeabile integrate care fac o bară de lumină separată depășită ".
 
Noua generație modernă de remorci de înaltă calitate Vanclaes din Olanda, cu inovația excepțională și prețul accesibil, câștigă prestigiosul DAME DESIGN AWARD METS 2013 din Amsterdam.
 
Trailer pentru bărci inovatoare
Datorită construcției modulare integrate și unice, un număr mare de brevete și tehnici moderne, cum ar fi mașinile de tăiat cu laser și cu apă controlate de CNC, care sunt utilizate în timpul producției, costurile de construcție sunt menținute atrăgătoare de mici. Aceste costuri remarcabile de construcție fac posibilă vânzarea acestei remorci la un preț competitiv, în ciuda utilizării componentelor de înaltă calitate, a materialelor și a finisajelor, cum ar fi sistemele de încărcare din oțel inoxidabil și o acoperire cu pulbere.
 

Remorcă pentru barca Vanclaes, cu designul său, aspectul modern și caracterul extrem de inovator, a primit cu dreptate premiul DAME 2013 de către comisia de judecători.
 
Inovare comercială pentru dealerii internaționali
Vanclaes provoacă motivația dealerilor olandezi și europeni de a-și extinde comerțul într-un mod puternic și profitabil, cooperând cu noi ca parteneri de afaceri. Partenerul de afaceri va avea un produs nou remarcabil și va primi sprijin în timpul procesului de vânzări cu instrumente de marketing profesionale și un mediu online funcțional. Centrul de experiență Vanclaes din Alphen aan den Rijn oferă suport față-în-față și permite partenerului de afaceri să experimenteze toate intrările și ieșirile remorcilor de vapoare de la Vanclaes.
 
Vanclaes versus convențional. Vanclaes: "Nu este nimic nou pentru a transporta o barcă pe o remorcă. Cu toate acestea, iată câteva lucruri noi: sistemul de încărcare și descărcare special conceput și brevetat, platforma robustă de mers pe jos (foarte apreciată de judecătorii DAME), care vă păstrează picioarele uscate când lansați și recuperați barca, lămpile impermeabile integrate în șasiu, care face ca bara de lumină separată să fie depășită, discurile de frână rezistente la apă, rulmenții de roți umpluți cu ulei și inelele de ridicare sudate de construcție. Toate aceste inovații fac din această remorcă o adevărată parte a următoarei generații de remorci pentru barci. "
 

Asta explică motto-ul nostru: "Vanclaes, următoarea generație de remorci pentru barci."

Sursa: Nauticlink
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!