CHARTERS

Ne pare rau, nu am gasit produse care sa se potriveasca cu cautarea ta

  • - Verifica de doua ori scrierea
  • - Incearca sa cauti cuvinte simple
  • - Incearca o cautare mai putin specifica
  • - Va puteti restrange rezultatele cautarii ulterior

Pentru mai multe informatii te rog sa ne contactezi la numarul de telefon +40745657098Yacht Charter Ghid


Dacă sunteți îndrăgostiți de mare și de navigație și doriți să navigați pe tot felul de yachturi de navigație diferite, avem o soluție perfectă pentru dvs. - vă puteți bucura de un yacht

Atunci când vă închiriați un yacht, veți avea flexibilitatea de a vă petrece o vacanță de navigație in multe destinații frumoase din întreaga lume pe un yacht de alegere. De fiecare dată când vă hotărâți să mergeți într-o vacanță de navigație, vom avea un yacht perfect întreținut pentru dvs., care vă va satisface perfect nevoile.

Singura regulă pe care trebuie să o respectați este propria dvs. preferință. Puteți discuta întotdeauna rutele cu căpitanul dvs., dacă îl angajați pe unul. Dacă nu, permiteți personalului de bază al charterului să vă sfătuiască pe rutele interesante.

Atunci când alegeți un traseu de navigație, țineți cont de durata perioadei de navigatie și ajustați activitatea în consecință. Se recomandă efectuarea a trei-șase ore de navigație pe zi, ceea ce înseamnă 15-25 NM. Aveți în vedere consumul de combustibil care depinde de condițiile meteorologice și de tipul și dimensiunea ambarcațiunii. O barcă cu pânze consumă 5 până la 12 litri de combustibil și un catamaran de 7 până la 12 litri pe oră.

Cele mai frecvente perioade de charter încep sâmbăta și durează șapte zile. Barcile sunt, de obicei, gata în jurul orei 17.00. Companiile de charter se așteaptă de obicei ca clienții lor să se întoarcă la bază vineri în jurul orei 5-6.
Ceea ce trebuie să faceți in perioada de vacanta depinde numai de dvs. și de tipul de vacanțe de navigație pe care o aveți în minte. Ar trebui să luați cu dvs. numai lucrurile de care aveți nevoie.

Ceck-in

La check-in, barca va fi verificată l.
Această examinare trebuie făcută pentru a vă asigura că barca este în perfecta stare cand veniti la bord si ca aveti toate echipamentele la bord.

Căpitanul va face check-in tehnic. În acest timp, clienții sunt bineveniți să-și lase bagajele la bază, să se plimbe sau sa serveasca ceva racoritor la  la restaurantul din apropiere. Întreținerea tehnică și de siguranță este ultima și cea mai importantă parte a procedurii de check-in pentru charterul de yachturi. Aceasta durează aproximativ 45 de minute, iar în acest timp toți membrii echipajului sunt familiarizați cu caracteristicile tehnice esențiale ale iahtului, precum și cu siguranța la bord. După aceasta, sunteți bineveniți la bordul yachtului și bucurați-vă de vacanța dvs.

Atunci când vă închiriați un yacht, există un depozit de securitate care trebuie plătit. Este o măsură de siguranță în cazul unei daune pe yacht, iar suma sa este specificată pentru fiecare yacht individual (cu cât este mai mare yachtul, cu atât este mai mare suma de depozit). Există două tipuri de depozit; un depozit rambursabil și un depozit nerambursabil. Un depozit rambursabil este returnat la sosirea dvs. in marina, odată ce scafandri și personalul de charter determina nu există daune . Depozitul rambursabil poate fi plătit în numerar sau cu un card de credit, adică suma necesară pentru depozit va fi pusă în așteptare până când veți returna yachtul. Depozitele rambursabile sunt mai mari în prețul de la o mie la mai multe mii de euro, în funcție de mărimea bărcii. Un depozit nerambursabil (exonerare de depozit) va acoperi, în caz de deteriorare a unui yacht, toate daunele, indiferent cât de costisitoare sunt acestea. Depunerile nerambursabile sunt, de obicei, câteva sute de euro.

Check-out

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți dupa sosirea la baza este să parcurgeți procedura de check-out . Sfârșitul charterului dvs. va avea loc în mod normal vineri după-amiaza, odată cu sosirea la baza sau sâmbătă dimineața devreme, deoarece în majoritatea companiilor de charter  trebuie să vă faceți check-out înainte de ora 9 dimineața.

La check-out, barca va fi verificată la fel cum a fost atunci când ați luat-o. Această examinare ar trebui făcută pentru a vă asigura că barca este în aceeași stare ca atunci când ați venit la bord. Dacă nu există vreo pierdere a vaporului sau a echipamentului acestuia, depozitul dvs. va fi returnat. Cu toate acestea, dacă se întâmplă că există unele daune, o anumită sumă va fi dedusă din depozitul dvs.
Combustibilul este un alt lucru pe care trebuie să-l țineți minte la sfârșitul vacantei. Barca care ți-a fost predata avea un rezervor complet de combustibil, iar la sfarsitul vacantei trebuie sa fie la fel .

Când procesul de check-out se încheie și nu se constată daune, depozitul dvs. va fi returnat în numerar sau suma va fi eliberată (în cazul în care ați fost de acord cu un depozit rambursabil). Veți petrece o noapte pe yacht, vă veți bucura de cina din orașul în care vă aflați, iar pe sâmbăta vi se va cere să părăsiți yachtul până la ora 9:00, deoarece trebuie curățat și aranjat câteva ore înainte de a veni următorul client.
 
Mancarea

Cantitatea de alimente pe care o vei lua în barca ta depinde de numărul de persoane și de estimările brute despre cât de mult poate fiecare persoană să mănânce într-o zi ori numărul de zile din călătoria dvs. de navigație.


Copiii pe yacht

A lua copii pe o vacanta de navigatie poate fi o experienta fantastica. O călătorie de navigație poate fi o mare oportunitate pentru copii să învețe ceva despre viața pe mare, natură și alte țări. Cu toate acestea, având copii la bord poate fi la fel de complicat pe cât îndeplinește.


 
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!