CRUISER 34

Cod Produs: CRUISER 34 Ai nevoie de ajutor? +40745657098
 • Descriere
 • Video
 • Review-uri (0)
Setați cursul și mergeți pentru distracție
CRUISERUL BAVARIA 34

 
Diverse și funcționale

Credem că și iahturile mai mici pot fi distractive. Cu CRUISER 34, am reusit sa reunim cele mai importante aspecte ale placerii - placerea de navigatie si spatiul - intr-o barca. Acest iaht are caracteristici excelente și foarte sigure de navigație. Zona XXL a cabinei este plăcut comodă în timpul navigației și între ele. Și sub punte există toată camera de care aveți nevoie pentru șase persoane. CRUISER 34 este micul, dar încă foarte mare BAVARIA. Acesta vine într-o versiune 2- și 3-cabină, cu poziții de cârma unică sau twin.

Interior

 
Proiectat cu pasiune pentru gătit cu pasiune.

Mesele sunt importante, în special în cazul călătoriilor mai lungi. Chiuveta, aragazul și frigiderul sunt adaptate pentru a satisface nevoile unui echipaj de șase persoane. Puteți la fel de ușor să biciuiți niște gustări ca să pregătiți o masă de mai multe cursuri. Încă o dată am acordat atenție detaliilor - de la aspectul suprafețelor din lemn masiv la echipamentele de înaltă calitate. Nu există, prin urmare, nimic în calea serilor conviviale cu mâncare delicioasă.


Zile frumoase, nopți la fel de frumoase.

Până la șase persoane pot fi cazați în BAVARIA CRUISER 34. Nici unul dintre ei nu va lipsi pentru nimic - chiar și atunci când vine vorba de culcare. În spate există două cabine la fel de mari, cu o altă cabină extrem de confortabilă pentru proprietar în prova. Conceput pentru a fi strălucitor, cu detalii frumoase de lemn - pe scurt, trei cabine, care ușurează să se culce și nu mai greu să se culce mai mult.Exterior
Generos până la cel mai mic detaliu.

Pentru BAVARIA, atenția la detalii înseamnă întotdeauna combinarea confortului și siguranței. De exemplu, aspectul carlingii cu cele două roți de direcție asigură că cârma-om are întotdeauna o vedere fără obstacole a pânzei, a cursului și a echipajului - pentru o siguranță maximă. În același timp, toate facilitățile moderne sunt acolo. Cocoșul oferă o mulțime de spațiu și acces liber de la platforma de scăldat până la tovarășul său. Este, de asemenea, un loc de întâlnire pentru activități sociale și de divertisment. Adunate în jurul mesei mari de cockpit, toată lumea se bucură de timpul petrecut împreună în timpul unei croaziere.
Ușor de navigat. Ușor de plăcut. CRUISER 34 cu volan unic.

Navigarea este totul despre odihnă, relaxare și distracție - cu barca potrivită. Cu un cârma pre-echilibrată și un volan mare (design standard), BAVARIA CRUISER 34 este un yacht foarte ușor de navigat. Datorită unui aspect foarte economic și unei tehnologii de ultimă generație mai eficiente, captarea acestui iaht este o briză. Acest lucru este astfel încât să vă puteți concentra pe un singur lucru - pur și simplu relaxare. CRUISER 34 este ideal pentru familii - și de croazieră cu prietenii. Sau doar pentru a ieși pe cont propriu uneori. Are tot ce caracterizează un BAVARIA: calitate, inginerie germană și atenție la detaliu - pentru o mulțime de distracție.Echipament


 1. XXL-bathing platform
 2. Twin steering wheel
 3. Steering pedestal with GPS plotter
 4. Gennaker winches
 5. Foldable XXL-cockpit table
 6. Genoa winches
 7. Hull windows
 8. Halyard and bulkhead winches
 9. Rail gate
 10. Mainsheet system
 11. Flush hatches
 12. Genoa tracks
 13. Anchor locker
 14. Bow roller for anchor
Date tehnice
 
Length overall 32' 9''
Length hull 32'
Length waterline 30'
Beam overall 11' 3''
Draught standard cast iron keel (approx.) 6' 8''
Draught option cast iron keel as shallow keel (approx.) 5' 2''
Unloaded weight (approx.) 11.684 lbs
Ballast (approx.) 3.020 lbs
Engine Volvo Penta with Saildrive D1-20
Engine Power 14 kw/18 hp
Fuel tank (approx.) 40 gal
Water tank (approx.) 40 gal
Cabins - Bathrooms, standard 3 - 1
Cabins, standard version 2 or 3
Bathroom, standard version 1
Showers, standard version 1
Berths, standard version 4
Berths 4 or 6
Height in saloon (approx.) 6'
Mainsail and furling jib, standard (approx.) 549 sq.ft.
Height of mast above water line (approx.) 48' 9''

Design pentru cele mai bune momente - timpul liber.

Ca o terasă și o stație de lucru pentru navigație într-o singură zonă - care este zona de pilotaj pe BAVARIA CRUISER 34. Cu suficient spațiu pentru tot, este la fel de convenabil pentru relaxare în timpul pauzelor pe mare și în porturi, precum și pentru efectuarea mesei de navigație . Cu scaune ergonomice din cabina de pilotaj, care elimină oboseala chiar și după câteva ore - și fac relaxarea și mai relaxată.

Performanța VPP navighează la viteza vântului de 16 kn; adâncime 2,00 m.
 
 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!