C 50

Cod Produs: C 50 Ai nevoie de ajutor? +40745657098
 • Descriere
 • Video
 • Review-uri (0)

                                       Vedere perfectă a velelor, a cursului și a distracției.
                                                                        BAVARIA C50
Frumusețea și performanța.

Cu familia sau cu prietenii - BAVARIA C50 este vorba despre plăcerea de navigație, dar este vorba de relaxare. Împreună vă puteți bucura de un timp fabulos pe apă sau pe uscat și cu o mulțime de oameni. Asta pentru ca, precum si o versiune cu trei, patru si cinci cabine exista o versiune cu sase cabine. Ca și în modelul BAVARIA C45, modelul C50 vine în trei niveluri diferite de echipare: "Holiday", "Style" și "Ambition".


BAVARIA C50
Noul wow din această clasă.

Scopul nostru a fost un BAVARIA C50 nimic mai puțin decât un nou punct de referință în categoria de iahturi de 50 de metri. Suntem siguri că am reușit cu linia sa elegantă, cu coc plată și cu un siluetă uimitor de dinamică.

Puntea de mers pe jos este liberă de margini și trepte, iar pasajele încastrate asigură o iluminare optimă și ventilație. Totul este clar și minimalist, reflectând înțelegerea noastră cu privire la designul bunului, modern al iahtului.

BAVARIA C50
Totul, dar obișnuit.

O atingere de superyacht, chiar sub punte. Totul se simte enorm. De exemplu, stați pe canapeaua mare de la salonul de masă, înconjurată de o mulțime de lumină naturală care străbate prin banda de lumină elegantă. Seara, un concept inteligent de iluminare LED creează o atmosferă plăcută. De exemplu: când se pregătește cina în cămara extra-mare și te uiți în sus la cerul înstelat prin gurile mari de punte. Caviarul BAVARIA C50 - o stea în multe feluri.

 
Walnut Edition: eleganță oriunde te uiți.

E ca și cum aș fi așezat în salonul unui hotel de top oraș. Tonurile calde din lemn și iluminatul sofisticat cu LED-uri sunt ceea ce face. Totul e atât de elegant și de bun gust.

 
BAVARIA C50
Plăcerea de navigație este mereu în minte.

Nimic nu ar trebui să împiedice plăcerea navigației. De aceea ambele cârlige vă oferă o vedere perfectă a velelor și a traseului din față. Totul este întotdeauna vizibil - inclusiv instrumentele, care sunt extrem de ușor de operat. Chiar și răsucirea este ușoară, datorită unei brațe cu auto-prindere.

BAVARIA C50 are, de asemenea, un bun potențial de viteză. Platforma de performanță este o bucurie pură, chiar și pentru marinarii ambițioși și face ca iahtul să fie rapid și sigur în orice vreme.
Evidențierea exterioară a modelului C50 din Bavaria

Porniți într-o călătorie de neuitat.  BAVARIA C50 are multe lucruri la bord pe care trebuie să navigați drept. Și apoi sunt detaliile care l-au separat de alte iahturi din clasa sa.
 
 
 1. Twin‐table cockpit
 2. Wet bar with bbq grill
 3. Sunbathing areas at the cockpit
 4. Teak deck
 5. Dual wheel steering
 6. Self‐tacking jib
 7. Under‐deck furler
 8. Pre‐balanced rudder blade
 9. Extra sunbathing areas
 10. XXL bathing platform
 11. Dinghy garage
 12. Flush hatches in the deck
 13. Stylish light strip
 14. Hull windows
 15. Vacutec hull
Date tehnice
 
Length overall 50'6"/52'5"
Length hull 49'3"
Length waterline 48'5"
Beam overall 16'7"
Draft cast iron keel (approx.), standard 7'7"
Draft cast iron keel as shallow keel (approx.), option 6'1"
Draft cast iron keel as deep keel (approx.) option 8'9"
Unloaded weight (approx.) 37.765 lbs
Ballast (approx.) 9.920 / 9.920 / 8.862 lbs
Engine, standard 80 hp
Fuel tank (approx.) 66 gal
Water tank (approx.), standard 143 gal
Sail area 1.453 / 1.582 sq ft
Mainsail 818 / 893 sq ft
Height of mast above waterline (approx.) 76'4" / 77'9"
Perfecțiunea nu numai în design.

BAVARIA C50 este un proiect comun al companiei BAVARIA YACHTS și Cossutti Yacht Design - aproape legendar când vine vorba de iahturi rapide și elegante. Expertiza lor este o garanție a performanței excepționale a navigației și o manevrabilitate sigură și echilibrată.

Aceasta face ca corpul să fie mai stabil, dar și mai ușor. Un raport ridicat al înălțimii, dar echilibrat, oferă, de asemenea, o performanță excelentă a navigației, combinată cu manevrabilitate extrem de simplă și sigură.

Performanța VPP navighează la viteza vântului de 12 kn adevărată; 103% Jib și Gennaker; adâncime 2.30 m.

 
BAVARIA C50
Deoarece cele mai bune sunt doar bune.

Calitatea face întotdeauna diferența. De ce? Deoarece puteți spune pur și simplu când materialele sunt speciale. O simți și o poți vedea. Elemente de lemn masiv, de exemplu. Este dragostea de detaliu care face un iaht ceea ce este - și, acolo unde contează, măiestria de mână. La BAVARIA YACHTS, întregul interior este fabricat în Germania. Fiecare componentă din lemn este lăcuită de până la șase ori. Acesta este un nivel de calitate pe care pur și simplu nu îl puteți înlocui.

Dar nu numai noi, la BAVARIA YACHTS, ne străduim să obținem cel mai bun rezultat. Fiecare etapă a creării iahturilor noastre implică parteneri fiabi, de mari nume, fiecare dintre ei lideri de piață în domeniul lor. De asemenea, ele ajută la asigurarea calității până la marcă - pentru cele mai bune momente pe mare.

 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!