C 45

Cod Produs: C 45 Ai nevoie de ajutor? +40745657098
 • Descriere
 • Video
 • Review-uri (0)

Pure sailing pleasure.

The BAVARIA C45

Performanță excelentă în navigație.

Când am proiectat modelul BAVARIA C45, am vrut să creăm un iaht pe care oamenii s-ar simți complet acasă - cu caracteristici precum platforma uriașă de scăldat, cabina mare și salonul luminos - și, de asemenea, un yacht cu cea mai mare flexibilitate. Există, prin urmare, trei versiuni: "Vacanță", "Stil" și "Ambitie".

În plus, acesta este singurul yacht din clasa sa disponibil într-o versiune cu cinci cabine, precum și trei și patru cabine. Noul BAVARIA C45 este absolut complet.


"Bavaria C45 și C50 reprezintă un alt pas important spre tipul de yachting pe care îl avem în vedere".

BAVARIA C45
Linii clare și clar diferite.


Maurizio Cossutti și echipa sa au creat designul modelului Bavaria C45. Au creat ceva cu adevărat unic - o cocă alungită cu trei ferestre mari, o bandă lungă de ferestre, o superstructură îngustă - pe scurt: o siluetă în stilul unui superyacht.

Acest yacht stabilește un ton complet nou și proaspăt în segmentul de yachturi de navigație de 45 de picioare.

Ceea ce începe silueta, puntea continuă

Designul clar domină BAVARIA C45. Toate trapele sunt încastrate în punte și asigură iluminarea și ventilația ideale. Puntea de mers pe jos și suprastructura sunt drepte, fără pași sau muchii. Cockpit-ul este împărțit în două: o zonă de navigație și o zonă de relaxare. Totul este conceput cu un singur obiectiv: oferind un timp perfect tuturor celor aflați la bord - așa cum se potrivește unui  super yacht.BAVARIA C45
Frumos și rapid, frumos și în siguranță.

Distracția întâmpină siguranță. BAVARIA C45 oferă performanțe excelente în navigație pe de o parte și navigație sigură pe de altă parte. Aveți posibilitatea să-l tăiați și să-l direcționați de pe cele două piedestaluri de direcție din cabina din spate, setând și tăiați cu grijă velele în fiecare situație folosind cele patru vinciuri. Cordonul oferă, de asemenea, o vedere perfectă asupra tuturor echipamentelor de navigație, a velelor și a cursului din față.

Repere importante ale BAVARIA C45

În ceea ce privește designul și confortul, BAVARIA C45 este un punct de atracție în sine. Dar vrem să vă descriem și alte caracteristici care sunt neobișnuite pentru un yacht din această categorie.

 1. Dinghy Garage
 2. Wet bar with BBQ grill
 3. Twin‐table cockpit
 4. XXL bathing platforms
 5. Sunbathing areas at the cockpit
 6. Flush hatches in the deck
 7. Self‐tacking jib
 8. Dual wheel steering
 9. Teak deck
 10. Hull windows
 11. Extra sunbathing areas
 12. Stylish light strip
 13. Under‐deck furler
 14. Vacutec hull
 15. Pre‐balanced rudder blade
Date tehnice
 
Length overall 45'9"
Length hull 44'8"
Length waterline 42'2"
Beam overall 14'8"
Draft cast iron keel (approx.), standard 7'2"
Draft cast iron keel as shallow keel (approx.), option 5'8"
Unloaded weight (approx.) 26.312 lbs
Ballast (approx.) 6.757 / 7.429 / 6.117 lbs
Engine, standard 56 / 76 hp
Engine, option 58,79 / 107 hp
Fuel tank (approx.) 66 gal
Water tank (approx.), standard 143 gal
Sail area 1.227 / 1.330 sq ft
Mainsail 688 / 732 sq ft
Height of mast above waterline (approx.) 70'7" / 72'2"

Viteza a fost unul dintre obiectivele noastre.

Designul general al modelului BAVARIA C45 este o imagine de claritate, iar aspectul punții este clar și neclintit. Toate halyards și foi pentru pânze alerga la pupa din interiorul suprastructurii. Când vine vorba de performanța navigației, acest yacht este sigur chiar și în condiții severe. O platformă de performanță ajută la tăierea perfectă.

BAVARIA C45 respectă fiecare mișcare a cârmei sub navigație și când se manevrează în port. Și, fiind mai ușoară decât alte yachturi, este aproape o chestiune de curs pentru noi - datorită tehnologiei VacuTec, realizată de BAVARIA.

Performanța VPP navighează la viteza vântului de 12 kn adevărată; 103% Jib și Gennaker; adâncime 2.20 m.
Acum puteți naviga chiar și prin propriul yacht.

Suntem cu toții familiarizați cu tehnologia smart home pentru case. BAVARIA YACHTS și-a făcut acum vasele inteligente, permițând aproape întregul iaht să fie operat de la plotter - sau tableta sau smartphone-ul tău.

Așezându-se la cârma, comandând luminile din cabina forestieră? Da, poti. Activați și dezactivați luminile de navigație? De asemenea. Controlați varianta de muzică, încălzire, frigider sau ancoră? Nici o problema. Vezi nivelul tancurilor tale? Verifica. O rețea de date face toate acestea posibilă. Și, desigur, plotterul vă poate naviga și afișa date nautice ca de obicei. Smart, nu crezi?
 
BAVARIA C45
Deoarece cele mai bune sunt doar bune.

Calitatea face întotdeauna diferența. De ce? Deoarece puteți spune pur și simplu când materialele sunt speciale. O simți și o poți vedea. Elemente de lemn masiv, de exemplu. Este dragostea de detaliu care face un iaht ceea ce este - și, acolo unde contează, măiestria de mână. La BAVARIA YACHTS, întregul interior este fabricat în Germania. Fiecare componentă din lemn este lăcuită de până la șase ori. Acesta este un nivel de calitate pe care pur și simplu nu îl puteți înlocui.

Dar nu numai noi, la BAVARIA YACHTS, ne străduim să obținem cel mai bun rezultat. Fiecare etapă a creării iahturilor noastre implică parteneri fiabi, de mari nume, fiecare dintre ei lideri de piață în domeniul lor. De asemenea, ele ajută la asigurarea calității până la marcă - pentru cele mai bune momente pe mare.

Bavaria Vacutec - folosit și în aceste yachturi.

La fel ca toate modelele BAVARIA YACHTS, modelul Bavaria C45 este realizat printr-un proces special, inovator: tehnologia de perfuzie în vid, pe care o numim BAVARIA VacuTec. Aceasta are ca rezultat o barcă mai puternică, dar mai ușoară.

Interiorul

Fiecare cameră își dă propria atmosferă prin modul în care este construit interiorul. De aceea există trei tipuri de lemn pentru a alege: de la întuneric (mahon, nuc) până la palid (stejar alb). Toate mobilierul din cabine și salon sunt fabricate în module, separat de cocă. Același lucru este valabil și pentru toate instalațiile, pentru instalarea cablurilor și a liniilor. În final, fiecare modul este verificat cu atenție pentru a vedea că funcționează corect și numai apoi instalat.


Pielea

Pielea este una dintre cele mai frumoase și exclusive produse naturale. Este dura și rezistent pe de o parte, dar oferă un sentiment minunat de confort pe de altă parte. Când îl atingi, simți pur și simplu exclusivitatea, iar pe BAVARIA C45 este întotdeauna cu atenție potrivită interiorului.


Podeaua

Podelele pe yachturi trebuie să se împace cu multe. Apă, căldură, bate. De aceea trebuie să fie extrem de dure. Folosim materiale care rezistă fiecărui pas, oricărei presiuni și oricărei vremii. Și le instalăm într-un design funcțional și la cel mai înalt nivel al calității.
 
Nu puteți naviga în mod corespunzător fără să navigați corect.

Fiecare călătorie este diferită. Iar cerințele privind velele sunt la fel de diverse. Deci, fiecare călătorie trebuie să înceapă cu alegerea navigației potrivite. Zi-excursie? Navigând printr-un arhipelag timp de o săptămână la mijlocul verii? Sau va fi o călătorie cu adevărat lungă?

Dacă navigați în largul mării, materialul pe care navigația dvs. este făcută trebuie să fie capabil să facă față condițiilor meteorologice. Stabilitatea dimensională și durabilitatea sunt esențiale. Găsiți materialul potrivit cu noi:

 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!