Accesorii

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre
Standardul ISO 9650

Nou ISO-NORM 9650 pentru plute de salvare

Din martie 2005, standardul internațional (ISO 9650) pentru plutele de salvare pe ambarcațiuni de navigație și motoare în vigoare. Acest standard definește domeniul de aplicare al echipamentelor și datele tehnice ale plutelor și materialelor de salvare. Se aplică tuturor bărcilor de navigație și motoare de până la 24 de metri în lungime. Cu toate acestea, respectarea acestui standard nu este obligatorie în toate țările.


Există 2 tipuri diferite de plute de salvare:
 
Navigatie lunga (ISO 9650-1) Navigatie de coasta (ISO 9650-2)
Plute de salvare pentru călătorii lungi, unde sunt posibile vânturi puternice și valuri înalte (excepție: condiții meteorologice neobișnuite, cum ar fi uraganele).
Acesta este împărțit în clasele A și B în funcție de condițiile de temperatură din zona de circulație:

 
Plute de salvare concepute pentru a naviga în apele de coastă, golfuri mari, estuare, lacuri sau râuri, unde puteți întâlni condiții moderate. Aceste plute de salvare sunt proiectate să se umfle la temperaturi cuprinse între 0 ° C și + 65 ° C și au numai un singur echipament de bază și standard.
 
Clasa A: plute de salvare care se umflă la o temperatură de -15 ° C până la + 65 ° C și au o podea izolată.
Clasa B: Plute de salvare care se umflă la o temperatură între 0 ° C și + 65 ° C și au un singur fund
 
 
În funcție de durata de timp pe care omul naufragiat îl poate petrece pe insulă până când este salvat, există 2 tipuri diferite de echipament:
Standard (<24h): se așteaptă să fie salvat în 24 de ore
Urgență (> 24 ore): în cazul unei salvări probabile după mai mult de 24 de ore
 

ISAF regată
Cele mai multe regate offshore necesită plute de salvare echipate conform reglementărilor ISAF. Acestea sunt în mod tipic ISO 9650-1, plute de viață de clasă A cu echipamente suplimentare, cum ar fi apa potabilă, semnale de urgență și provizii. Printr-o așa numită geanta pentru echipamentul de urgenta , pot fi prevăzute echipamente suplimentare ale plutei de salvare.
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!